6 ok, amiért felvehet egy digitális marketing ügynökséget a COVID utáni világban

Valóban kihozza a legtöbbet marketingtevékenységeiből ebben a világjárvány utáni világban? Vagy küzd azzal, hogy megtérül a befektetett ideje és pénze ebben a nagy változások korszakában?

A változó világ megváltozott cselekvési módot jelent, és ebbe beletartozik a marketing módja is. Mindig a legjobb, ha hosszú távon gondolkodik a vállalkozásáról, még akkor is, ha bizonytalannak tűnik a dolog. Éppen ezért soha nem szabad oldalra dobni az erőfeszítéseit a növekedés ösztönzése és a márkaismertség növelése érdekében.

Talán azon gondolkodott, hogy miért érdemes felvennie egy digitális marketing ügynökséget. Azért vagyunk itt, hogy a keresett digitális ügynökségek részleteit közölhessük Önnel!

A digitális marketing ügynökség felvételének okai

A digitális marketing ügynökség együttműködik a meglévő marketingstratégiákkal.

Amikor digitális marketing ügynökséget vesznek fel, gyakran azt teszik, hogy elvárják, hogy új ötletekkel álljanak elő, és képesek legyenek ezeket megvalósítani. Bár ez mindenképpen ésszerű elvárás, sok felvételi vezető nem gondol arra, hogy egy ügynökség mit tud majd tenni értük a meglévő stratégiák és tartalom tekintetében.

Bármilyen marketing erőfeszítést is tett, soha ne menjen veszendőbe. Egy ügynökség rendelkezik azokkal az eszközökkel és készségekkel, amelyekkel építheti korábbi marketingtevékenységeit. Segíteni fognak egy terv kidolgozásában a régi ötletek kiaknázására és azok átdolgozására, hogy azok értelmesek legyenek a világjárvány utáni világban, anélkül, hogy megzavarnák az üzleti folyamatokat.

Egy digitális marketing ügynökség mindent megvizsgál a keresőoptimalizálástól (SEO) a közösségi média stratégiáig és a webhelyek értékeléséig, és megvizsgálja, hogyan lehet őket legjobban használni változó világunkban. A marketing révén megvalósuló üzletépítésnek soha nem szabad megállnia, és a digitális marketing ügynökség segítségével ez meggyőződhet.

Egy ügynökségnek több ideje és tudása van ahhoz, hogy segítse vállalkozása növekedését.

Az egyik legnagyobb előnye annak, hogy ügynökséget vesz fel a digitális marketingstratégiája kezeléséhez, hogy csak ennyit tesz! Nem számít, milyen terméket vagy szolgáltatást kínál a vállalkozása, valószínűleg már sok kalapot visel.

De egy digitális marketing ügynökség csak online marketinggel foglalkozik. Ez azt jelenti, hogy több idejük van a tervükre, és jobb eredményeket tudnak elérni, mint önmaga. Még a pontos eredmények eléréséhez szükséges idő is lényegesen rövidebb, mint amennyit egyedül el tud érni.

Sőt, egy ügynökség rendelkezik azokkal az eszközökkel és ismeretekkel, amelyek hihetetlen sikereket érnek el a marketingköltségekhez. Az egyik példa a „gazdag média”. Mivel a mobil internetes keresések felülmúlták a hagyományos számítógépes kereséseket, a multimédiás eszközök mobileszközökön javíthatják elkötelezettségét.

Videók, játékok vagy akár bővíthető szalaghirdetések használatával az ügynökségek segíthetnek az ügyfelekkel való kapcsolat kialakításában. Még a közösségi média csatornáit is manőverezhetik annak biztosítása érdekében, hogy elérje a pontos közönséget.

Egy ügynökség segíthet a kereten kívüli gondolkodásban.

Nemcsak a friss szemek hozhatnak új ötleteket az asztalra, de egy digitális marketing ügynökség is úgy fog gondolni a dolgokra, ahogyan egy teljesen saját marketing csapat nem.

A világjárvány utáni világ új perspektívát és rugalmas és alkalmazkodó képességet igényel. A digitális marketing szakértői arra épülnek, hogy következetesen kreatív megoldásokat és új módszereket dolgozzanak ki az eredmények elérése érdekében. Szakértelmük lehet az, amire a vállalkozásnak szüksége van ahhoz, hogy végre megtegye ezt a következő lépést.

Lehet, hogy új partnerségek jöhetnek létre, amelyek segíthetnek vállalkozásának talpon maradásában, vagy talán új probléma merült fel a potenciális ügyfelek számára, amelyekre a vállalkozás egyedi megoldást tud nyújtani. Fontos, hogy figyeljen a világban zajló eseményekre, és a hallottak alapján cselekedjen – és ezt úgy tegye, hogy érzékeny legyen az időre.

A digitális marketing ügynökséggel való együttműködés olcsóbb.

A digitális marketing ügynökséggel való együttműködés egyik területe, amely meglephet, a költségek.

Eleinte úgy érezheti, hogy egy ügynökség felvétele többletköltség, de amikor összehasonlítja a belső marketinget egy külső ügynökséggel, egy dolog egyértelművé válik: az ügynökség olcsóbb!

A digitális marketing ügynökségek független vállalkozóként működnek. Ez azt jelenti, hogy nem fizet bért vagy adót. Önnek sem kell fizetnie a teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállaló ismétlődő költségeit, például az egészségügyi ellátást, a béreket és egyéb juttatásokat. Sőt, sok ügynökség „projektenkénti” alapon dolgozik, ami szabadságot biztosít Önnek, hogy mikor, hol és mennyi pénzt költ.

Ráadásul mindez skálázható! Gondoljon erre: ha vállalkozása növekszik, a saját marketing csapatának együtt kell fejlődnie veled. De egy ügynökségnél ez nem így van! Egyszerűen elmondja nekik, hogy mik az új céljai és költségvetése, és ők átveszik az irányítást.

Végül, az ügynökségek pénzt takarítanak meg még egy kritikus területen: az eszközökben. Legyen szó kulcsszókutatásról, auditálásról, digitális hirdetésről vagy tartalommarketingről, minden marketingszolgáltatáshoz eszközökre van szükség a csúcsteljesítmény eléréséhez. Pénzbe kerülő eszközök.

De ha ügynökséget vesz fel, nem kell licencek vagy előfizetések vásárlásával törődnie – az ügynökség már rendelkezik ilyenekkel.

Egy ügynökség értékes történetmesélést ad hozzá minden marketingkampányhoz.

Legyen szó közösségi médiáról, e-mail marketingről vagy kattintásonkénti fizetésről, a mai reklámok abszolút legjobbja mindig tartalmaz legalább egy csipetnyi történetmesélést, és a marketingügynökségekben dolgozó emberek mesemondók.

A történetmesélés magával ragadó és magával ragadó üzeneteket alkot, amelyek összekötik és rezonálják a célközönséget. Az ügynökség ezt úgy teszi meg, hogy megérti a közönség igényeit, és a legjobb megoldásokhoz igazítja őket. Elmesélik az Ön történetét, és azt, hogyan segíthet terméke vagy szolgáltatása, különböző platformokon, hogy pozitív PR -t hozzon létre, és hozzájáruljon láthatóságához és imázsához.

Ezt egy digitális marketing ügynökség fogja elvégezni.

A digitális marketing ügynökség felvételének egyik legjobb oka az, hogy képesek elvégezni azt, amire szüksége van. Ha túlterhelt a munkaképessége vagy hiányzik a marketingszakértelme, akkor bízhat abban, hogy egy digitális marketingcég lesz az ötletek megvalósítója.

Amint azt korábban említettük, a sebesség jelenleg minden, és a dolgok módja gyors ütemben változik. Minden vállalkozásnak képesnek kell lennie arra, hogy folyamatosan lépést tartson és alkalmazkodjon ezekhez a változásokhoz.

A digitális marketing ügynökség az Ön oldalán garantált módja annak, hogy projektjei időben és az elvárásoknak megfelelően készüljenek el. Semmi sem olyan bosszantó, mint szánni időt valami nagyszerű megalkotására, csak hogy lényegtelenné váljon, mire készen áll a világra.

A digitális marketing ügynökségnek olyan folyamatai lesznek, amelyeket nem csak arra használnak, amire szükségük van, hanem arra is, hogy helyesen végezzék el.

Béreljen digitális marketing ügynökséget

A digitális marketing ügynökségek csak ilyenek – digitálisak. A távmunka lehetőségének köszönhetően az ügynökség képes lesz a digitális technológia használatával hatékonyan együttműködni Önnel. Az outsourcing lehetővé teszi a vállalkozás számára, hogy megkapja a szükséges segítséget anélkül, hogy aggódnia kellene az új alkalmazottak felvételétől (és a marketing csapat felépítésétől), ami költséges és időigényes lehet.

Összességében egy digitális marketing ügynökség új ötletekkel szolgálhat Önnek, és megvalósíthatja azokat, hogy segítse a keresett eredmények elérését.

Mielőtt azonban elkezdene keresni egy ügynökséget, akivel együtt dolgozhat, szüneteltesse és fontolja meg ezt: Rengeteg ügynökség létezik – de valójában nem mindegyik biztosítja azt, amit állít.

A tény az, hogy a digitális marketing lassú és folyamatos folyamat, ezért fontos, hogy a megfelelő ügynökséget válassza ki vállalkozása számára. Maradjon távol bárkitől, aki azonnali vagy gyors eredményeket ígér. Mielőtt bármilyen döntést meghozna, próbálja meg kitalálni, hogy melyek az egyes ügynökségek erősségei és korlátai.

Nem tagadható, hogy a digitális marketing gyorsabban növelheti vállalkozását, mint a legtöbb más technika. A megfelelő digitális marketing ügynökség felvétele pedig segít abban, hogy kampányai a megfelelő lábakon induljanak az első lépéstől!

Szeretne további okokat hallani egy digitális marketing ügynökség felvételére? Az Asset Digital Communications segíthet. Lépjen kapcsolatba velünk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *