9 Eszköz a digitális marketingstratégia fejlesztéséhez

Használja ki a közösségi média, a fizetett hirdetések, az újracélzás, az elemzés és más lehetőségek előnyeit a megfelelő eszközökkel. Fedezze fel a közönség statisztikáit, a tartalmi stratégiákat és a marketingcélok elérésének jobb módjait.

A vállalkozók kezdik felismerni a digitális marketing automatizálás előnyeit üzleti tevékenységükben. Egyre több vállalat alkalmazza ezt a technológiát, hogy megtakarítsa hirdetési költségvetését, és javítsa az ügyfélszolgálatot és a munkavállalók elégedettségét.

Időről időre készítenek eszközöket az ilyen jellegű marketing megkönnyítésére, különösen akkor, ha nincs ideje vagy tudása a digitális promóciók kezelésére,
Íme néhány nagyszerű eszköz, amelyek megkönnyítik az online marketinget a vállalkozás számára.

A legjobb 9 eszköz a digitális marketing sikeréhez

 1. Sprout Social
 2. Woobox
 3. Facebook hirdetéskezelő
 4. Twitter a cégeknek
 5. Retargeter
 6. Google Analytics
 7. Kissmetrika
 8. Adobe Analytics
 9. Zendesk

Szerves közösségi média eszközök

Az olyan közösségi médiahirdetést, amely nem használ fizetett promóciókat az emberek eléréséhez, organikus közösségi médiának nevezik. Ezzel a bejegyzéssel csak a tartalmadon keresztül építhetsz kapcsolatot a közönségeddel.
Ez azt jelenti, hogy gondosan elő kell készítenie hirdetéseit, hogy eljusson a közönséghez. A Sprout Social és a Woobox segítséget nyújthat organikus közösségi médiahirdetésekben.

A Sprout Social az új közösségi média irányítópult

A Sprout Social az Ön számítógépes közösségi médiakezelője. Lehetővé teszi a közönség bevonását, viselkedésük megismerését és teljesítményének mérését nyolc platformon: Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest, YouTube, Google és TripAdvisor.

A közösségi adatokból cselekvőképes betekintést és trendeket gyűjt, és segít a társadalmi meghallgatásban. Ha ismeri a nézők preferenciáit, javíthatja többplatformos marketingstratégiáját.

A Sprout Social lehetővé teszi a bejegyzések rendszerezését és későbbi ütemezését. A különböző közösségi csatornák összes üzenetét egyesítse egyetlen postaládájába, így egyszerre válaszolhat rájuk. Az irányítópult mutatóinak használatával módosíthatja a közzétételi mintát a hatékonyság javítása érdekében.

A Woobox felemeli promócióit

A Woobox segít versenyek, ajándékok és egyéb izgalmas ajánlatok lebonyolításában a közösségi média felhasználói számára. Öt lehetőség közül választhat, különböző funkciókkal, az Ön igényeinek megfelelően.

A kampánygenerátor képes kuponokat, szavazásokat, kvízeket és további hét kampánytípust kezelni. Ezeket a kampányokat felugró ablakként vagy mikrotájnként teheti közzé webhelyén vagy közösségi kezelőfelületén.
A Woobox lehetővé teszi űrlapok, üzenetek, megjegyzések, hashtagek és egyéb interakciók gyűjtését a kampányokkal. Ezt is használva kezelheti a nézők beadványait, és olyan adatokká alakíthatja azokat, amelyek maximalizálják a jövedelmet a jövőbeni kampányokban. Lehetővé teszi még a következő hirdetés elrendezésének felvázolását a megállapítások alapján.

A Woobox eszköz nagyszerű sablonokat kínál bármilyen kampányhoz. A formatervezést és a nyelvet személyre szabhatja az Ön igényeinek megfelelően. Ezeket a kampányokat nemcsak e-mailben küldheti el, hogy címzetteket irányítson a céloldalra, hanem mobilbarát bejegyzésekként is beágyazhatja őket blogjaiba.

Fizetett közösségi média eszközök

A fizetett hirdetések több embert érnek el, mint az organikus hirdetések, és a közösségi média marketing PPC módszere költséghatékony módszer az induláshoz. Csak akkor kell fizetnie, ha egy néző interakcióba lép a bejegyzésével. Így elérheti célközönségét, miközben elkerülheti a többletköltségeket.
Segítségül nézze meg a fizetett közösségi marketing kezelésének két legjobb eszközét.

A Facebook hirdetéskezelő gondoskodik a Facebookról és az Instagramról


A Facebook Hirdetéskezelő kezeli a Facebookon, a Facebook Messengeren és az Instagramon szponzorált bejegyzéseit. Itt létrehozhatja a hirdetést, kiválaszthatja, hogy hol és mikor teszi közzé, valamint áttekintheti a teljesítményét.

A hirdetések rugalmasságának és elérhetőségének növelésére más lehetőségek is rendelkezésre állnak. Kiválaszthatja a tartalom céljait, célközönségét és teljes költségkeretét. Az eszköz lehetővé teszi több hirdetés tömeges szerkesztését is. Lehetőség van a fizetett kampányok szüneteltetésére, másolására és újraindítására is.

A Facebook Hirdetéskezelő jelentéskészítő eszközei segítenek látni, hogy az egyes hirdetések mennyire teljesítenek. Az irányítópult felismerheti a trendeket, és javaslatokat tehet a képek, a költségkeret vagy a célközönség módosítására a jobb elérés érdekében.
A hirdetések létrehozásához két lehetőség áll rendelkezésre:

 • Irányított létrehozás: lépésről lépésre szóló útmutató új felhasználók számára
 • Gyors létrehozás: szakértők és haladó felhasználók számára

A Facebook Hirdetéskezelővel bármikor kezelheti fizetett hirdetéseit, bárhol is van, időbeli korlátok nélkül. Még az asztali számítógépeken, mobileszközökön vagy az Instagram -hírcsatornában is lehetővé teszi a hirdetések felülvizsgálatát.

A Twitter for Business a legtöbbet hozza ki a Twitterből

A Twitter Vállalati verzió segítségével felfedezheti a vállalatának megfelelő hirdetést. A Twitter promóciós mód nagyon kedvező áron fokozza hirdetési tevékenységét. Lehetővé teszi, hogy tweetjei elérjenek egy adott közönséget, amely a leginkább releváns a szponzorált tartalmak szempontjából.

Akár 30 000 további Twitter -felhasználót is elérhet, és könnyedén új követőkre tehet szert elhanyagolható havidíjjal. A személyre szabott bejegyzések létrehozása egyszerű a következő célzási lehetőségekkel:

 • Nyelvcélzás
 • Nemek szerinti célzás
 • Érdeklődés
 • Viselkedéscélzás
 • Személyre szabott közönségcélzás
 • Kulcsszó szerinti célzás
 • Földrajzi célzás

Az Analytics segít megtanulni, hogy a közönsége hogyan lép kapcsolatba a tweetjeivel, és minden egyes tweet hatással van a vállalkozására. A Twitter Vállalati verzió havonta gyűjti a statisztikákat, és kiemeli a legjobban teljesítő bejegyzéseket, valamint a legrelevánsabb befolyásolókat, hogy a lehető legjobban népszerűsítse szolgáltatásait.

Újracélzási eszközök megjelenítése

Találkozott olyan hirdetésekkel, amelyek követik Önt olyan webhelyekről, amelyeket korábban meglátogatott vagy vásárolt? Ezt a fajta promóciót retargetingnek hívják, és ez hasznos módja annak, hogy az ügyfeleket visszajuttassuk egy vállalkozás webhelyére. Használja ki a ReTargeter előnyeit.

A ReTargeter második benyomást tesz a webhely látogatóira

Az újracélzással a vállalatok meg tudják győzni a webhely látogatóinak 98% -át, akik első lépésben nem hajtanak végre konverziót. A ReTargeter hat különböző módot kínál a vállalkozások számára, hogy elkezdjék újracélozni közönségüket.
A Site ReTargeting segítségével a vállalatok elérhetik azokat az embereket, akik elhagyták az oldalt, anélkül, hogy cselekvésre ösztönöznének, például vásárolnának vagy kitöltenének egy űrlapot. A CRM ReTargeting segíthet az ügyfélkapcsolat kezelésében olyan közönséggel, amely nem reagált a hirdetésekre.

Szeretné elérni azokat a felhasználókat, akik rákerestek a termékeire? Vonja be őket a Keresési ReTargeting szolgáltatásba, miközben még online böngésznek. A kontextus szerinti célzás segít webhelyekkel kapcsolatos üzenetek küldésében minden néző számára. Végül, a közönségcélzás lehetővé teszi, hogy célzott marketinget végezzen a nagyon specifikus közönségcsoportok számára

Mindegyik módszer lehetővé teszi, hogy személyre szabja az újracélzási stratégiát a potenciális potenciális ügyfelek széles skálájához. E csoportok méretét költségkeretének és stílusának megfelelően választhatja ki, és az Insights irányítópult segítségével megtudhatja, hogyan teljesítenek kampányai.

Weboldal elemző eszközök

A SEO szemmel tartása elengedhetetlen. Fontos tudni, hogy a látogatók milyen műveleteket végeznek a webhelyén, a kattintásoktól a konverziókon át a keresési rangsorokig.

A Google Analytics mindent elmond (szinte) a webhelyéről
A Google Analytics az egyik legjobb elemzési eszköz az interneten. Öt funkciót kínál, és minden felhasználó számára teljesen ingyenes.
A forgalmi jelentések megmondják, hányan látogatják a webhelyet. Nyomon követheti a kapcsolatfelvételi űrlapon leadott konverziókat, az e-kereskedelmi értékesítéseket vagy a telefonhívásokat. A kulcsszókövető segítségével megtudhatja, milyen keresési kifejezéseket használnak az emberek a webhely eléréséhez. Azt is ellenőrizheti, hogy harmadik felek ajánlásai mely webhelyek irányítják a forgalmat a weboldalára.

Végül az irányítópult segítségével rendszerezheti webhelye legfontosabb jelentéseit. A jelentéseket exportálhatja és letöltheti PDF -ként, így könnyen megoszthatók és nyomtathatók.

A Kissmetrics boncolgatja kampányait

A Kissmetrics lehetővé teszi adatok gyűjtését az elkötelezettség növelése és a megtartás javítása érdekében.

Mutatóinak használatával megtanulhatja piaci magatartását és a megfelelő módszereket arra, hogy a nézőket vásárlókká alakítsa. A Kissmetrics lehetővé teszi a kampány interakcióinak megtekintését a megnyitásokon és a kattintásokon kívül, így jobban megértheti közönségszegmenseit.
Ezekkel az éleslátó adatokkal a következőket teheti:

 • Vonja le az ügyfeleket célzott e -mailekkel és Facebook -bejegyzésekkel.
 • Küldjön elkötelezettséget ösztönző tartalmat a legaktívabb időpontokban, hogy a legtöbb részvételt elérje.
 • Ismerje meg, mi teszi az ügyfeleket boldoggá, ha megtartja hűséges ügyfeleit.


A Kissmetrics segíthet olyan bejegyzések készítésében, amelyek minden eddiginél több konverziót érnek el

Az Adobe Analytics hozzáadja a prediktív elemzést

Az Adobe Analytics mesterséges intelligenciával tudja a legpontosabb vevői betekintést nyújtani.
Ez a platform adatokat gyűjt:

 • Ki jön a webhelyére
 • Miért jönnek
 • Mit keresnek
 • A legjobb oldal vagy termék megjelenítéséhez

A prediktív elemzés segítségével elemezheti az ügyfelek adatait, és olyan mintákat találhat, amelyek segítenek előre jelezni a jövőbeli viselkedést. Ez csökkenti az erőforrások pazarlását, és elkerüli az irreleváns közönségnek történő marketinget.
Az Adobe Analytics webes elemzést, marketing elemzést és hozzárendelést is kínál, lehetővé téve az adatok központi helyről történő összegyűjtését, megőrzését és jelentését.

Ügyfélszolgálati eszközök

Az online vásárlói interakciók a webhelyeken és a közösségi médiában napról napra nőnek. Sokat veszíthet, ha nem tud a lehető leggyorsabban válaszolni ezeknek az ügyfeleknek.

A Zendesk szervezi az Ön ügyfélkommunikációját

A Zendesk egyetlen platformon nyújthat ügyfélszolgálatot telefonhívások, csevegések, e -mailek, közösségi média és bármely más digitális csatorna esetén.

Ez az intelligens önkiszolgáló eszköz csökkenti a támogatási költségeket a panaszok vagy kérdések követésével, rangsorolásával és megoldásával. Az élő csevegés gyorsan felkelti az ügyfelek figyelmét, míg a call center szoftver segíti az ügynököket az ügyfelek telefonon keresztüli kérdéseinek megoldásában.

Eszközök hatékonyabbá teszik a digitális marketinget

Használja ezeket az eszközöket, hogy fantasztikus élményt nyújtson ügyfeleinek, valamint csökkentse a marketingre fordított idejét, pénzét és energiáját. Az elkötelezett nézők potenciális ügyfelekké válhatnak, a boldog ügyfelek pedig rendszeres vásárlókká.

Ha egy lépéssel tovább szeretne lépni, bérelhet digitális marketing ügynökséget, hogy megkönnyítse az Ön munkáját, több ügyfelet és nagyobb nyereséget szerezzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *