9 tipp a digitális marketing ügynökség fejlesztéséhez

Az ügynökség létrehozása az első lépés a folyamatban, de ennek növekedése és fenntartása fontos része. Kemény munkát és kitartást igényel.

Lehet, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse ügyfeleit üzleti céljaik elérésében, de nem éri el azt a növekedést, amelyet el szeretne érni.

Ha kíváncsi vagy hatékony módszereket keres a minősített potenciális ügyfelek megszerzésére, az ügyfélkör bővítésére, a meglévő ügyfelek megtartására és az értékesítés növelésére, akkor mi segítünk.

Hogyan növelheti digitális marketing ügynökségét és növelheti értékesítését?

 1. Értékesítés
 2. Nyerjen ajánlásokat
 3. Hozzon létre partnerségeket
 4. Próbálja ki az influencer marketinget
 5. Optimalizálás SEO -ra
 6. Egyszerűsítse a bevezetést
 7. Állítsa be a megfelelő árazást
 8. Esettanulmányok készítése
 9. Lépjen túl a jelentéseken
 1. Értékesítés

Az ügynökségek értékesítési lehetőségeket kínálnak további szolgáltatások hozzáadására azon kívül, amiről korábban megállapodtak az ügyféllel, hogy javítsák a kapcsolatot az ügyféllel és bizalmat szerezzenek. Például az e -mail marketingcsomag mellett az ügynökségek felajánlhatják ügyfeleiknek a beérkező levelek előnézetét kiegészítő szolgáltatásként, amely segít enyhíteni minden aggodalmat, hogy e -mail kampányaik nem kielégítő felhasználói élményt nyújtanak bizonyos eszközökön vagy böngészőkben.
Mindig gondolja át, milyen értéket tud nyújtani a célközönségének, és kerülje el a túlzott agresszivitást, az ügyfelek manipulálását, hogy megvásároljon egy olyan funkciót, amelyre nincs szüksége.

 1. Nyerjen ajánlásokat

Az egyik leghatékonyabb módja a minősített potenciális ügyfelek megszerzésének és a bevételek növelésének az egyik leghatékonyabb módja, ha meglévő ügyfeleit arra kéri, hogy utaljanak más potenciális ügyfeleket az ügynökségére. A Wordstream szerint az új ügyfelek megszerzésének első számú forrása az ügyfelek átirányítása.
Ahhoz, hogy új ajánlatokat szerezzen meglévő ügyfeleitől, meg kell bizonyosodnia arról, hogy jelenlegi ügyfelei elégedettek a márkájával. Ha meg van győződve arról, hogy elégedettek a vállalkozásával, motiválhatja őket azzal, hogy ösztönző, ponton alapuló vagy prémium tagsági tervet kínál az új vállalkozások vonzására.

 1. Hozzon létre partnerségeket

Ügyfelei érdeklődést mutathatnak az olyan szolgáltatások iránt, mint a webdesign, a SEO vagy a PPC. Kereshet olyan ügynökségeket, amelyek ezeket a szolgáltatásokat nyújtják, és partnerek szeretnének lenni Önnel, hogy segítsék egymást.
A partnerség kölcsönös előnyökkel is járhat. Például; Ha a potenciális ügyfél az Ön ügynökségéhez érkezik az Ön és ügyfele közötti partnerségi megállapodás alapján történő ajánlás alapján, akkor jutalékot adhat ügyfeleinek a nyújtott szolgáltatásokért.

 1. Próbálja ki az influencer marketinget

Társuljon olyan befolyásolókkal, akik illeszkednek a témájához, és ahol lehetőség nyílik a kölcsönös előnyökre. Ez akkor lehetséges, ha webináriumokat szervez a szakértelmükhöz kapcsolódó témák körül, felkéri őket, hogy csatlakozzanak egy társult programhoz, vagy vendégbloggerekké váljanak webhelyükön. Ez egy nagyszerű lehetőség jelentős számú új ügyfél megszerzésére.

 1. Optimalizálás SEO -ra

Végezzen kulcsszó -kutatást a potenciális ügyfele keresési szándéka alapján, írjon cikkeket és oldalakat, amelyek tartalmazzák ezeket a kulcsszavakat, figyelembe véve a kulcsszavak betöltésének elkerülését.

E-mail marketing ügynökség”, „marketing automatizálás”, „A/B tesztelés”, „e -mail kampányütemezés , ”És„ e -mail marketing elemzések ”. Ne felejtse el optimalizálni blogjait és oldalait az összes helyszíni SEO technikát követve.
Használhat néhány ingyenes eszközt, például a Google trendjeit vagy a Kulcsszótervezőt, hogy meghatározza a felhasználók keresési érdeklődését bizonyos kulcsszavak iránt bizonyos időtartamra, és megtudja a kulcsszavak körüli keresési mennyiséget és versenyt.

Összefoglalva, ezt a webhelyen kívüli taktikákkal kell mérni, például a blogok szétosztásával a közösségi hálózatokon és közösségeken, hogy elkötelezettséget szerezzenek. Visszafelé mutató linkeket kaphat a magas jogosultságú webhelyekről a vendégblog használatával; különböző eszközöket is használhat ezeknek a linkeknek a létrehozásához. Ezek az erőfeszítések fokozzák organikus jelenlétét, és segítenek képzett ügyfeleinek könnyen megtalálni Önt.

 1. Egyszerűsítse a bevezetést

A bevezetés kulcsfontosságú szerepet játszik az ügyfelek megtartásában és a torzulások csökkentésében. Gondolja át, hogyan kell elkészítenie e -mailjeinek és üzeneteinek sorrendjét az első pillanattól kezdve, amikor az ügyfél kapcsolatba lép a márkájával. Minden tartalomnak arra kell összpontosítania, hogy segítsen megérteni az Ön alapvető termékeit és szolgáltatásait, valamint azt, hogy az ügynökség hogyan növelheti vállalkozását. Ezután kövesse nyomon elkötelezettségüket, és döntse el, hogy a jövőbeli beszélgetéseknek hogyan kell haladniuk, hogy személyre szabhassák a velük folytatott kommunikációt.

Annak érdekében, hogy felmérje elégedettségüket a márkájával, használja a Net Promoter Score (NPS) szolgáltatást, és megtudja, milyen intézkedések szükségesek az elégedetlen ügyfelek kedvtelésére, amelyek segíthetnek javítani azokon, akik átlagosan értékelik Önt.

 1. Állítsa be a megfelelő árazást

Az ügyfeleknek mindig fel kell ismerniük az általuk kínált termékek vagy szolgáltatások értékét. Ellenkező esetben soha nem értették volna meg, mi motiválta őket arra, hogy elsősorban az Ön márkáját válasszák.

Annak megállapításához, hogy mekkora értéke van a piacon, végezzen versenytanalízist, hogy megtudja, mit számít fel a versenytársak, és ellenőrizze, hogy ezen árak átlaga fedezi -e költségeit, hogy segítsen ésszerű nyereséget elérni. Ne feledje, hogy rugalmasnak kell lennie, és tartsa versenyképes árait a piaci kereslet alapján.

 1. Esettanulmányok készítése

Esettanulmányok készítése az ügyfél sikeréből segít a bizalom kiépítésében. Ezeket nemcsak e -mail csepegtető kampányai részeként használhatja, hogy megtartsa meglévő ügyfeleit, hanem vezető mágnesként is működhet, hogy új perspektívákat ragadjon meg, és hatékony fegyverként szolgálhat értékesítési csapatainak további ügyletek lezárására irányuló kezdeményezéseihez.

 1. Lépjen túl a jelentéseken

Ügyfelei eredményt akarnak. Annak érdekében, hogy világosan megmutassa nekik, hogyan segíti ügynöksége a növekedést, próbálja meg nem összpontosítani olyan hiúságmutatók megjelenítésére, mint a nyitott arány, az átkattintások és a közösségi média bejegyzéseikhez generált megjelenítések száma. Ehelyett ossza meg velük, hogy erőfeszítései hogyan segítenek nekik új ügyfelek megszerzésében, hogyan segíti munkája őket és más fejlesztésre szoruló területeket. Soha ne hagyja ki a lehetőséget, hogy ezt kihasználva módosítsa kampányait és növelje megtérülését. A kompetencia és az őszinteség egyenlő a bizalommal, és ha meg tudja teremteni ezt az egyensúlyt, a munkakapcsolat harmonikus lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *