11 módja annak, hogy felkapott termékeket keressen az e -kereskedelmi webhelyén

A trendi termékkategóriába való belépés aranybánya lehet minden e -kereskedelmi webhely számára. Ennek oka az, hogy egy felkapott termék kevesebb versenyt jelent a Google -on. Kevesebb Facebook -hirdetés ezen a területen. És általában többet fizethet, mint amennyit 1000+ versenytárssal rendelkező termékért fizethet. Mindezek növelhetik a margókat.
A kérdés az: hogyan találhat olyan termékeket, amelyek a versenytársak előtt trendi? Nos, pontosan erről fogunk szólni a mai bejegyzésben.

 1. Amazon javaslat

Ha e -kereskedelmi webhelyet üzemeltet, akkor valószínűleg már használja az Amazont, hogy termék- és kategóriaötleteket találjon.
De amit talán nem tud, az az, hogy az Amazon keresési javaslat funkciója nagyszerű módja a trendi termék- és kategóriakulcsszavak feltárásának. Gyakran, mielőtt dedikált kategóriát kapnak az Amazon -on.
Tegyük fel például, hogy kutyacsemegéket árul. Nos, beírja a „kutyacsemegéket” az Amazon keresősávjába. És nézze meg, milyen kulcsszavakat javasolnak. Ezek felkapott keresések, amelyeket sok vásárló keres. Bónuszként ezek tipikusan „hosszú farok kulcsszavak”, amelyek SEO szempontjából viszonylag alacsony versenytársak.
Profi tipp: Ugyanezt a megközelítést alkalmazhatja minden olyan robusztus keresési funkcióval rendelkező e -kereskedelmi webhelyen. Tehát, ha a kisállat térben tartózkodik, használhatja ezt a taktikát a Chewy vagy a PetSmart webhelyén.

 1. Google Trends

Ha egy termék hozzáadását tervezi az e -kereskedelmi webhelyéhez, először ellenőrizze a termék keresési növekedését a Google Trends szolgáltatásban. Még ha egy terméken most is sok keresést végeznek, ez nem jelenti azt, hogy 12-18 hónap múlva.
Tehát menjen a Google Trends oldalára. Gépelje be a termékét. És nézd meg a trendvonalat.
Nyilvánvaló, hogy ha a trend felfelé halad, ez jó jel. De magát a trendvonalat is elemezni szeretné. Az éles emelkedő trend néha divatot jelenthet. Mire pedig beszerzi a terméket, és hozzáadja azt a webhelyéhez, a divat talán már úton van.
Másrészt a lassú és folyamatos emelkedő tendencia gyakran azt jelenti, hogy a tendencia közép- és hosszú távon is fennmarad.

 1. Ügyfélszolgálati jegyek

Az ügyfélszolgálati jegyek (különösen a termékkérések) felfedhetik a rejtett keresletet, amelyet más módon nehéz lenne megtalálni.
Ahhoz, hogy ez a megközelítés működjön, szükség van egy e -kereskedelmi webhelyre, amely némi vonzerővel rendelkezik. De ha mégis, akkor kérje meg az ügyfélszolgálati munkatársait, hogy buborékoltassák fel a termékkérelmeket azokhoz, akik termékeket kezelnek. Így észreveszik a mintákat.
És ha észreveszik, hogy ugyanazt a terméket (vagy termékkategóriát) újra és újra kérik, jó ötlet lehet ezt mielőbb gyártani.

 1. Robbanó témák

A Exploding Topics egy felsorolt ​​lista, amely több ezer különböző felkapott témát tartalmaz. És az eszköznek van egy kifejezetten a „Termékek” szekciója.
Ennek ellenére valószínűleg szeretné ellenőrizni az iparág trendjeit is. Például, ha a kiegészítő területen tartózkodik, az „Egészség” részben láthatja a trendeket. És képet kaphat az adott térben zajló trendekről.
Még ha nem is termékspecifikus kifejezések, akkor ezekkel a trendekkel képet kaphat arról, hogy mi fog nagyra nőni az Ön konkrét résén.

 1. A Facebook hirdetési könyvtár

A Facebook hirdetési könyvtár új, feltörekvő termékötletek kiaknázatlan forrása. Miért?
Mivel a legtöbb új termékkel rendelkező DTC márka Facebook hirdetési kampányával indítja el a marketingjét. Ha pedig figyelemmel kíséri a versengő márkákat, hirdetésein keresztül pontosan láthatja, hogy milyen termékeket árulnak. (A kreatívjaikról és a hirdetésmásolatukról nem is beszélve).
Ennek a megközelítésnek az egyetlen hátránya, hogy előre meg kell ismernie a márkát, amelyet keresni szeretne. De ha már egy olyan márkára gondol, amely hajlamos arra, hogy sok új terméket dobjon piacra, akkor a Facebook hirdetési könyvtárán keresztül ellenőrizheti hirdetéseiket a versenyképes kutatási rutin részeként.

 1. A Shopify népszerű termékeinek listája

A Shopify rendszeresen frissíti a trendi termékek listáját. A felszínen ez a lista csak egy blogbejegyzésnek tűnik. A lista megtekintésének előnye azonban az, hogy az adatok 100% -ban az értékesítésen alapulnak.
Tehát bár a Google Trends és az Amazon Suggest segíthet megmutatni, hogy milyen termékeket keresnek az emberek, ez a lista megmutatja, hogy milyen termékeket vásárolnak valójában az emberek, valamint az adatok arról, hogy mennyi az értékesítés.

 1. Amazon Movers és Shakers

Az Amazon Movers and Shakers listája segíthet megtalálni az elmúlt napokban divatos termékeket. Ez azt jelenti, hogy nem mindig a legjobb módja a hosszú távú trendek megtalálásának. De ideális, ha cseppfogó vagy. Vagy kapacitással rendelkezik a termékek gyors bevezetésére.
Még a termékeket is különböző kategóriák (például elektronika és szépség) szerint rendezik. Így nullázhat olyan trendi termékeket, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a webhelyén értékesített termékekhez.

 1. Reddit beszélgetések

A Reddit -en biztosan sok zaj és jel van. De ha hajlandó hosszú vitákat folytatni, gyakran érdekes termékeket fedezhet fel. A legegyszerűbb megközelítés a termékközpontú subreddit böngészése, például a „Kuss és vedd el a pénzem”. És ott van érték.
De talán a legjobb módja annak, hogy kicsikarjon értéket a Redditből, ha lóg a fülkéjéhez kapcsolódó subredditeken. Tehát ha vintage ruhákat árul e-kereskedelmi webhelyén, szánjon egy kis időt a divathoz kapcsolódó alreditekre. És figyeljen a mintákra.

 1. Pinterest Javaslat

Ez ugyanúgy működik, mint az Amazon keresési javaslata, amelyet korábban felvázoltunk. De néha olyan rejtett drágaköveket fedezhet fel a Pinteresten, amelyek hónapokig nem jelennek meg az Amazon -on.

 1. YouTube Unboxing Videos

A YouTube „kicsomagoló” videói továbbra is a platform alappillérei. És bizonyos e -kereskedelmi rések (például a divat, a szépség és az elektronika) számára ez aranybánya lehet annak megállapításához, hogy milyen termékek iránt mutatkozik nagyobb kereslet.
Mindössze annyit kell tennie, hogy a YouTube -on olyan kifejezéseket keres, mint az „unboxing” vagy a „unboxing” + a termékkategória. És nézzen meg néhány friss videót. Figyeljen a viszonylag új (egy hétnél fiatalabb) videókra, amelyek nagy nézettséget mutatnak. Ezek a videók néha még tüzet is dobhatnak a tűzre egy olyan terméknél, amely most kezd trendi lenni.

 1. Etsy

Több millió eladóval és több tízmillió termékkel az Etsy nagyszerű módja annak, hogy ujjával a helyén jól eladott termékek pulzusát lássa.
A nagyszerű dolog az Etsy -n való kutatás során az, hogy ezeknek a termékeknek a többsége házi készítésű (vagy legalábbis kézműves). Tehát az Etsy-n megjelenő termékek néha jóval azelőtt trendelnek, mielőtt egy termék tömeggyártásba kerül, és mainstream lesz.

Az egyetlen fogás itt az, hogy a termékek Etsy -n való kutatása valóban csak bizonyos résekben hasznos (például otthon, kert, divat, játékok és dekoráció). Tehát, ha kiegészítőket árul, az Etsy nem biztos, hogy értelmes.

Végső gondolatok

Ezzel befejeződik azoknak a stratégiáknak a listája, amelyekkel trendi termékeket kereshet eladásra.
Az egyik dolgot szem előtt kell tartani, amikor végigolvassa ezt a listát, hogy valószínűleg egyetlen stratégia sem lesz elég. Az igazi rejtett drágakövek megtalálásához általában széles hálót kell dobnia. Ami azt jelenti, hogy számos technikát egyszerre kell végrehajtani.
Amikor ezt megteszi, általában olyan trendi termékeket fedezhet fel, amelyekről a versenytársai még nem tudnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *