7 módja annak, hogy az e -kereskedelmi ügyfélszolgálat fellendítse vállalkozását

A COVID-19 világjárvány idején az online értékesítési aktivitás növekedésével egyre több vállalkozás fordul az e-kereskedelmi helpdesk szoftverhez, hogy fellendítse üzleti tevékenységét.

A Transaction Intelligence a világjárvány egyik feltörekvő iparága volt, a hozzáértő kiskereskedők harmadik féltől származó megoldásokat alkalmaznak, hogy segítsenek kezelni az ügyfélszolgálati csapat iránti megnövekedett igényeket. Az egyik ilyen eszköz az e -kereskedelem helpdesk, és hét okot tárgyalunk, amiért az eDesk -hez hasonló eszközbe történő befektetés nagy megtérülést hozhat az Ön vállalkozásának.

 1. Következetes ügyfélszolgálat

Az e -kereskedelmi helpdesk szoftver lehetővé teszi az ügyfelekkel való interakció szabványosítását. Az Egyesült Államokban a vásárlók 33% -a azt állítja, hogy csak egy rossz interakció után kísértést érez, hogy elhagyja az eladót. Ezek a rossz interakciók ritkán származnak szándékból, de gyakran következetlenségből származnak.

Senki sem szereti, ha meg kell ismételnie azokat az információkat, amelyeket már egy másik ügyfélszolgálati ügynöknek adott. Az ilyen apró csalódások idővel összegyűlhetnek, és károsíthatják a vásárlók szemében.
A helpdesk segítségével a probléma sokkal könnyebben megoldható. Minden interakció egy helyen történik. Egy ügynök bekapcsolódhat a teljes beszélgetésbe, és ugyanazt a magas színvonalú szolgáltatást nyújthatja.
Még akkor is, ha csak egy vagy két személy látja el az ügyfélszolgálatot, a helpdesk nagymértékben csökkentheti az emberi hibákat. Segítenek egy viszonyítási alap meghatározásában is, hogy hogyan közelít a problémák megoldásához, ahogy növekszik.

 1. Egyszerűsített többcsatornás értékesítés

Egy dolog jó ügyfélszolgálatot biztosítani két vagy három különböző ügynökön keresztül, de ha ezeket az ügynököket különböző csatornákra vezeti be, ez egy teljesen új összetettségi réteget eredményez. A Transaction Intelligence kulcsfontosságú lesz az üzleti növekedéshez, mivel a többcsatornás értékesítés egyre gyakoribbá válik, de a napi üzletmenet továbbra is az ügyfél körül forog.
Jelenleg fontos, hogy pozitív márkaélményt nyújtson, amely a cégéhez hasonlít, függetlenül attól, hogy az ügyfél közvetlenül vagy az Amazonon keresztül vásárol. A helpdesk segítségével következetes hangnemben beszélhet, és hozzáférhet az adatokhoz a csatornák között, amelyek egyébként elfelejthetők.
Később elkezdheti felhasználni a tanultakat annak felmérésére, hogy mely platformok teljesítenek a legjobban az Ön számára, és ezzel segítheti az e -kereskedelmi üzlet intelligens növekedését.

 1. Segítsen ügyfeleinek gyorsabban

Az e -kereskedelem kiemelt előnyei a gyorsaság és a kényelem. A McKinsey szerint az ügyfelek 75% -a öt percen belül kér segítséget. A valóságban az átlagos válaszidő egy e -mailre 12 óra 10 perc.
Jobban tudsz. Ki kell használnia azt a gyors előnyét, amelyet a hagyományos kiskereskedelemmel szemben kínál. Az eDesk Helpdesk szolgáltatásai ezt teszik:

 • Gyakori kérdésekre adott válaszok sablonként mentve
 • Automatizált válaszok, amelyek tájékoztatják az ügyfeleket az ismert problémákról
 • Képesség látni az összes interakciót és a rendelési előzményeket egy műszerfalról
 • Automatikus fordítás a különböző nemzetiségű ügyfelek segítésére
 • Élő csevegés valós idejű ügyfélszolgálat biztosításához

Mindegyik funkció időt takarít meg, amelyet újra befektethet az üzleti növekedésbe. Ezek módosíthatók és testreszabhatók, hogy illeszkedjenek az Ön által preferált munkamódszerhez, így az üzlet egyéb aspektusait rangsorolhatja.

 1. Prioritja a legsürgősebb ügyeit

Nem minden ügyfélszolgálati eset egyenlő. Néhány rutin kérdés, amelyet pusztán az ügyfél kíváncsiságának kielégítésére tesznek fel. Néhány sürgős követelés, amelyek, ha nem megfelelően kezelik őket, jó hírnévkárosodást okozhatnak márkájában és vállalkozásában.
Nehéz ezeket a sürgős eseteket a sor fejére ugrani, ha táblázatot használ a dolgok nyomon követésére. Még néhány platform natív ügyfélszolgálati funkciói is sok kívánnivalót hagynak a világos prioritások meghatározása tekintetében.
Az eDesk e -kereskedelmi ügyfélszolgálata sokkal könnyebbé teszi a legfontosabb esetek észlelését és időben történő kezelését. Még fontosabb, hogy a „fontos ügy” minősítésének kritériumai szabványosíthatók az egész csapatban, így mindenki egységes szolgáltatást nyújt.

 1. Tárolja hatékonyabban adatait

A kisebb vagy fiatalabb e -kereskedelmi vállalkozások viszonylag kevés adatszolgáltatással hatékonyan működhetnek. De az intuíció csak idáig vezethet, és még ezekben a korai napokban is jobb bizonyítékokkal alátámasztani a bélérzetét.
Ahogy nő, az adatok szükségszerűvé válnak. Ezek az adatok több forrásból, különböző platformokról származnak. Egy jó ügyfélszolgálat mindent összehoz, hogy a front személyzetétől a felső vezetésig mindenki ugyanazokkal az információkkal dolgozzon.
Természetesen, ha ezeket az adatokat összegyűjti, akkor fel kell használni.

 1. Adatok felhasználásával jobb döntéseket hozhat

Mikor a legizgalmasabb a vállalkozása? Honnan vásárolnak az ügyfelek? Kifizetődik az új stratégiája? Bizonyítékokra van szüksége a kérdések megválaszolásához, és össze kell törnie a számokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy igaza van.
Az e -kereskedelmi ügyfélszolgálat nemcsak az adatokat egy központi helyen tárolja, hanem másodpercek alatt futtathat jelentéseket, amelyek órákig is eltarthatnak egy táblázatban. Hiteles Tranzakciós Intelligenciát biztosít, amelyet kihasználhat vállalkozásának növekedéséhez.

 1. Tartsa biztonságban ezeket az adatokat

Ahogy az emberek értenek ahhoz, hogy mennyi érték rejtőzik az adataikban, a biztonság minden eddiginél nagyobb aggodalomra ad okot. Az e -kereskedelmi vállalkozások számára az adatszivárgás katasztrofális lehet a hírnevének károsítása szempontjából.
Az adatok több helyen történő tárolása számos lehetőséget kínál a hackereknek, hogy szerencsére szerencsét érjenek az Ön költségén. A jó ügyfélszolgálat nem csak segít összegyűjteni, tárolni és jelenteni ezeket az adatokat. Ezenkívül biztosítékot nyújt arra, hogy megbízható biztonsági intézkedések bemutatásával megbízható lehet.
Az e -kereskedelem sok szempontból a bizalom játéka. Nyílt és hangos, hogy mennyire védi ügyfelei és alkalmazottai személyes adatait, nagyszerű PR -t eredményez, és a megbízható márka az, amely az értékesítést vezérli.

Utolsó gondolatok az e -kereskedelmi ügyfélszolgálatokról

Ha nagyon odafigyelt, észreveszi az e -kereskedelmi helpdesk szoftver rejtett, nyolcadik előnyét, amely szétszórva van a cikkben: skálázás. A helpdeskek hasznos befektetések, amikor az e -kereskedelmi út kezdeti szakaszában jár, de ezek az előnyök egyre erősebben érezhetők a növekedés során.
Az első naptól kezdve az eDesk -hez hasonló e -kereskedelmi ügyfélszolgálat elfogadja a földet. Elkezdi gyűjteni az adatokat, amelyeket később felhasználhat vállalkozásának minden elemének finomítására. És ami a legfontosabb: az első értékesítéskor elkezdi építeni ezt a hihetetlen vevői jóindulatot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *