8 nyereséges e -kereskedelmi üzleti ötlet, amelyet ki kell próbálni

A világban nincs hiány üzleti ötletekből az e -kereskedelmi üzletek számára. De melyiket érdemes követni és melyeket nem? Nehéz lehet megmondani. És mivel több mint 1,92 milliárd ember vásárol online dolgokat, az e -kereskedelmi áruháznak sok potenciális vásárlója van. Ez érdemes törekvést jelent azok számára, akik jó bevételi forrást szeretnének találni.

Tehát ha kíváncsi, mely e -kereskedelmi üzleti ötleteket érdemes kipróbálni, olvassa tovább.

De először – Hogyan építsünk online áruházat?

Az online bolt felépítése még soha nem volt ilyen egyszerű ebben a korban. Mindössze egy domain névre, webhely -tárhelyre és valamilyen e -kereskedelmi webhely -készítőre van szüksége. Még akkor is, ha nincs tervezési és kódolási készsége és tapasztalata, perceken belül elindíthatja.

Ez az úgynevezett webhely -készítőnek köszönhető, és rengeteg közülük elérhető. A legnépszerűbb weboldal -készítők nem igényelnek kódolást vagy webhelyépítési tapasztalatot. Ezek azonban jó árba kerülnek.

Alternatív megoldásként ingyenesen megtervezhet egy online boltot a WordPress segítségével, és olyan bővítményt használhat, mint a WooCommerce, hogy kezelje a dolgok e -kereskedelmi oldalát. Ez egy nagy költséghatékony megoldás, összehasonlítva a havi díjas hagyományos webhely-készítőkkel.

8 kipróbálható e -kereskedelmi üzleti ötlet

Amellett, hogy nagy ügyfélkörrel rendelkezik, rengeteg oka van annak, hogy miért van értelme az e -kereskedelmi áruháznak. Például becslések szerint 2024 -re az összes kiskereskedelmi értékesítés 21,8% -a e -kereskedelmi értékesítésből származik. Az ilyen adatok azt mutatják, hogy az e -kereskedelem a globális kereskedelmi játék meghatározó szereplőjévé válik. Tehát minden további nélkül íme a nyolc legjobb e -kereskedelmi üzleti ötlet, amelyeket kipróbálhat 2020 -ban.

  1. Szépség és egészség termékek

A szépség- és egészségipar a világ egyik legnagyobbja. Még ma is, ha ezek az online üzleti ötletek rendelkezésre állnak, továbbra is rendkívül nyereséges. Ez az ötlet különösen jó azoknak a fiataloknak, akik nagyszerű e -kereskedelmi marketing készségekkel rendelkeznek. Mindaddig, amíg képes kommunikálni az értékesített termékek fontosságát az emberek életében, a siker esélyei magasak.

  1. Használt termékek értékesítése

Az emberek nem bánják a használt termékek használatát, amíg azok minőségi termékek és jó állapotban vannak. Mindössze annyit kell tennie, hogy elkezdi gyűjteni ezeket a használt cikkeket, például ruhákat, ékszereket, bútorokat, és közzéteszi azokat az e-kereskedelmi webhelyén. Azt is meg kell győződnie arról, hogy elfogadható áron kínálja őket. Először is tesztelje, hogy ez az ötlet helyesen működik -e, mielőtt kiterjeszti az elérhetőséget.

  1. Okos órák

Manapság az okos viselet a divat, és az emberek nem csak analóg és digitális órákat akarnak. Az emberek számos okból használják az okosórákat, például a fitnesz és az egész nap tervezése miatt. Olyan népszerűek lettek, hogy eladásaik 2019 -ben várhatóan elérik az 53,2 milliárd dollárt. Ez teszi őket az egyik legjobb kipróbálható e -kereskedelmi üzleti ötletnek.

  1. Intelligens otthoni termékek

A dolgok internete (IoT) hosszú utat tett meg. Az emberek szeretnek minden eszközt összekapcsolni, hogy beszélhessenek egymással, és előre tudják látni szükségleteiket. Például, ha hazajön a munkából és kinyitja a garázskaput, jeleznie kell a légkondicionáló bekapcsolását. Ugyanakkor jeleznie kell az intelligens hangszórónak, hogy stressz esetén pihentető zenét játsszon. A stressz szintje az okostelefon hangulatkövető alkalmazásából állapítható meg.
Mint látható, az IoT lehetővé teszi intelligens otthon létrehozását. Annak ellenére, hogy az IoT potenciálja és az emberek szeretik ezt a technológiát, nem sokan értékesítik ezeket az eszközöket online. Végül ez az egyik legjobb online kiskereskedelmi üzleti ötlet. Lehetőséget teremt arra, hogy eladja ezeket a termékeket, és nyereséget termeljen.

  1. Online oktatási tanfolyamok

Sok sikeres vállalkozó és tanár van, akik értékes ismeretekkel rendelkeznek világszerte. És felépíthet online üzleteket, ahol ezek az emberek tanfolyamokat hozhatnak létre és értékesíthetnek az embereknek. Bár sok lehet a tanfolyamokat árusító platformokon, a kereslet meglehetősen nagy. Olyan sok terület, rés és hivatás létezik, hogy egy platform nem tudja biztosítani mindet. Itt az alkalom, hogy olyan oktatási tartalmat nyújtson az embereknek, amely máshol nem található meg.

  1. E -könyvek értékesítése

Elmúltak azok az idők, amikor szükség volt egy kiadóra a könyvek értékesítésének megkezdéséhez. Ezért az e -könyvek értékesítése az egyik legjobb e -kereskedelmi üzleti ötlet 2019 -ben. A könyveket saját maga írhatja meg, vagy megkérhet valakit, hogy írja meg helyettük. Mindaddig, amíg értékes dolgokat tud írni bármely felkapott oktatási témáról, lehetősége lesz jó példányszámot eladni.

  1. Tartalomírás

A tartalomírás értékes szolgáltatás, és az idő múlásával egyre értékesebbé válik. Ha jó a tartalomírás, létrehozhat egy online áruházat, ahol értékesítheti szolgáltatásait. (Akár előre is megírhatja a tartalmat, és eladhatja.) Természetesen az elején érdemes megfizethetőbbé és elérhetőbbé tenni magát. De ha az üzlet elindul, növelheti árait és beállíthatja az időpontokat.

  1. Gyerekek játékok és játékok

A videojátékokkal, okostelefonokkal és táblagépekkel úgy tűnik, hogy a gyerekek már nem értékelik a hagyományos játékokat és játékokat. Ez azonban nem igaz – ezt bizonyítja, hogy a játékgyártó cégek folyamatosan gyártják. A gyerekek még mindig játszanak a babáikkal és az akciófigurákkal, és van piac nekik. Kezdje egy kis befektetéssel, hogy kitalálja, melyek a népszerű játékok, és onnan bővítse választékát.

Végső gondolatok

A mai világban rengeteg e -kereskedelmi üzleti ötlet létezik. Egyeseket érdemes követni, másokét nem. A körültekintő vállalkozó feladata, hogy kutassa és megtudja, melyiket próbálja ki. Nézze meg ezeket a nagyszerű e -kereskedelmi podcastokat, ahol inspiráló történeteket és ötleteket talál.
Amint látja, rengeteg dolgot értékesíthet online (szinte bármit), az egészség- és szépségápolási termékektől a gyermekeknek szóló játékokig és játékokig. Az internetes áruház megnyitásának lehetősége az internetkorban való élet egyik nagy öröme és előnye, és szép nyereségre tesz szert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *