A legjobb e -kereskedelmi Help Desk szoftver: A teljes lista 2021

Ha Ön online kiskereskedő, akkor tudja, hogy a vevői elégedettség minden. Ha nem nyújt jó ügyfélszolgálatot, jelentős hatással lehet a vállalat eredményére.

Valójában a kutatások azt mutatták, hogy a fogyasztók 68% -a azt állítja, hogy hajlandó többet fizetni olyan márkák termékeiért és szolgáltatásaiért, amelyekről ismert, hogy jó ügyfélszolgálatot kínálnak. Ezzel szemben egyetlen negatív tapasztalat miatt az ügyfelek 51% -a soha többé nem köt üzletet egy céggel.

Ha jó ügyfélszolgálatról van szó, egyértelmű, hogy a tét nagy!

Sok online árus számára azonban nehézségekbe ütközhet a magas vevői elégedettségi szint fenntartása, ha a mennyiség nagy, és az erőforrás -optimalizálás prémium. Szerencsére léteznek „ügyfélszolgálatok” néven ismert ügyfélszolgálati szoftverek, amelyek segítenek kezelni az ügyfélszolgálati problémákat.

A Help Desk szoftver egy rendkívül kifinomult üzleti eszköz, amely jellemzően integrálódik a különböző ügyfélszolgálati érintkezési pontokba, hogy számos csatornán és egy helyen biztosítsa az ügyfélszolgálatot.

A megfelelő e -kereskedelmi ügyfélszolgálati szoftver megtalálásával javíthatja vállalkozása termelékenységét, optimalizálhatja az erőforrásokat és megtakaríthatja a költségeket, miközben magas szintű elégedettséget biztosít ügyfeleinek.

Hogyan működik az e -kereskedelmi Help Desk szoftver?

Az e -kereskedelmi ügyfélszolgálati szoftver lendületet ad az ügyfélszolgálati megoldásnak azáltal, hogy automatizálja a folyamatot, és egyszerűsíti azt a sok csatornát, amelyet az ügyfelek használnak, hogy egyetlen szervezett jegyrendszerbe foglalják a vállalatot.

Előfordulhat például, hogy az ügyfelek e -mailben, telefonon, közösségi médiában és a webhelyén keresztül veszik fel a kapcsolatot cégével vagy márkájával. Könnyű szétszakadni ennyi különböző csatornától, vagy eldobni a labdát, ha hatékonyan kell reagálni.

A Help Desk szoftver lehetővé teszi, hogy ezeken a csatornákon az ügyfélszolgálat zökkenőmentesen működjön azáltal, hogy integrálja őket, és olyan módon válaszol, amely leveszi a nyomást az ügyfélszolgálati csapattól, és költséghatékonyabb az Ön vállalkozása számára.

Alapvetően az e -kereskedelmi help desk szoftver segíti a vállalat ügyfélszolgálati működését, amelyet a technológia vezérel és a hatékonyságot optimalizálnak.

A legjobb Help Desk szoftver kiválasztása vállalkozása számára

Napjainkban számos kiváló segélyszolgálati szoftvermegoldás érhető el a piacon, de ezek gyakran különböző területekre specializálódtak, és különböző típusú vállalkozásokat szolgálnak ki, ezért elengedhetetlen, hogy megtudja, melyik a megfelelő az Ön vállalkozása számára.

Ami a help desk szoftvert illeti, a következőkben vannak különbségek:

 • Szoftvertípus
 • Integrációs pontok
 • Az ügyfélszolgálat típusa
 • Hangerő képességek
 • Könnyű bevezetés
 • Felhasználói felületek
 • Költség

Mindezeket a kritikus tényezőket kell figyelembe venni, amikor kiválasztja a vállalkozásának megfelelő help desk szoftvert.

Érdemes megjegyezni, hogy nincs egységes megoldás. Előfordulhat, hogy egy ügyfélszolgálati szoftver, amely magasan értékeli a versenytársat, nem megfelelő megoldás az Ön vállalkozása számára.

Ezt szem előtt tartva hasznos lehet, ha kihasználja az ingyenes próbaverziók előnyeit, amelyeket a legtöbb help desk szoftvercég kínál, így biztos lehet abban, hogy a saját, gyakorlati tapasztalatai alapján hozza meg a helyes döntést.

Mit kell figyelembe venni a Help Desk szoftver kiválasztásakor?

A rendelkezésre álló help desk megoldások értékelésekor meg kell győződnie arról, hogy felmérte az ügyfélszolgálati problémákat és a vállalkozás egyedi igényeit.

Attól függően, hogy Ön egy kisvállalkozás, amely 2021 -ben szeretne méretezni, vagy már nagyvállalat, amely jobb megoldásra van szüksége, mint jelenleg, a megfelelő szoftver megtalálásának első lépése az egyedi ügyfélszolgálati igények azonosítása.

Miután megvizsgálta az ügyfélszolgálati igényeit, és eljutott arra a pontra, ahol a legnagyobb segítségre van szüksége az ügyfélszolgálattal kapcsolatban, jó helyzetben lesz, hogy mérlegelje az egyes szoftvereket az Ön egyedi üzleti igényeihez képest. Néhány tényező, amelyet figyelembe kell venni:

 • Vállalkozás mérete: Ön most induló kisvállalkozás, vagy tapasztalt vállalkozás, amely nagy mennyiségű tranzakcióval küszködik? Ez befolyásolja a vállalkozásához szükséges help desk szoftvert.
 • Értékesítési célok 2021 -re: Vannak -e nagy tervei az üzleti tevékenység bővítésére az idén? Ha igen, akkor győződjön meg arról, hogy az ügyfélszolgálati szoftver növekedni tud a vállalkozásával.
 • Szükséges támogatás típusa: A call center segít az elsődleges fájdalompontban? Vagy küszködsz a jegyvásárlással? Vagy élő chat és üzenetküldés? Vagy talán segítségnyújtó szoftverre van szüksége, amely zökkenőmentesen képes kezelni mindezt egy mobilalkalmazáson keresztül, amelyet az ügyfélszolgálati csapata használhat? Fontolja meg, hogy mely területeken kell javítani az ügyfélszolgálaton.


Tekintettel ezekre a tényezőkre, vessünk egy pillantást az idei piacon elérhető legnépszerűbb e -kereskedelmi help desk szoftverekre.

eCommerce Help Desk Szoftver -összehasonlítás

 1. eDesk

Az eDesk egyetlen kezelhető helyre összpontosítja a támogatást. Kifejezetten az e -kereskedelem ügyfélszolgálatának biztosítására építették számos különböző csatornán, és integrálódik több mint 36 piactérrel és webáruház -platformmal, és összegyűjti az ügyfelek interakcióit a webhelyéről, a piacterekről és az összes közösségi csatornáról egy egyszerű irányítópulton, amely megkönnyíti az ügyfélszolgálati csapat navigálását .
Az eDesk személyre szabható szabályokat is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a bejövő jegyek hozzárendelését az ügyfélszolgálati ügynökökhöz, amelyek a legalkalmasabbak egy adott probléma kezelésére. Mesterséges intelligenciát használ, hogy a legjobb válaszokat javasolja.
Az angol mellett az eDesk támogatja a német, olasz, francia és spanyol nyelveket.

 1. Zendesk Support Suite

A Zendesk Support Suite zökkenőmentes csomagban nyújt ügyfélszolgálatot a csatornákon keresztül. Lehetővé teszi a beszélgetést az ügyfelekkel minden csatornán, beleértve az e -maileket, a hangüzeneteket és a közösségi üzenetküldő alkalmazásokat, például a Facebook Messengert és a WhatsAppot, miközben minden beszélgetést egy helyen tárol, hogy az ügyfélszolgálati ügynökök könnyen elérhessék.
Az angol mellett a Zendesk több mint 30 különböző nyelvet támogat.

 1. Elöl

Valójában szolgáltatása összevonja az e -maileket és az alkalmazásokat egy központosított kommunikációs platform körül, és egy help desk támogatási platformot biztosít, amely az összes jegyét, e -mailjét és élő csevegését egy postafiókban kezeli.
A személyre szabás érdekében a Front emlékeztetőket állít be és üzenetvázlatokat kínál, hogy az ügyfélszolgálati személyek minden alkalommal személyre szabott válaszokkal válaszolhassanak az ügyfeleknek.
A Front integrálódik az ügyfélkapcsolat -kezelő (CRM) szoftverrel, mint például a Salesforce, hogy kényelmes hozzáférést biztosítson az ügyfelek adataihoz. Tartalmaz továbbá elemzéseket, amelyek betekintést nyújtanak a csapat teljesítményébe, valamint rögzíti a válaszokat és összegyűjti az ügyfélszolgálati felméréseket.

 1. Hubspot Service Hub

A HubSpot Service Hub egy help desk szoftver, amely megkönnyíti a kezelést és az ügyfelekkel való kapcsolatot. Eszközöket kínál, amelyek segítenek az ideális ügyfélélmény kialakításában, az önkiszolgáló megoldások létrehozásában és a növekedés előmozdításában az ügyfelek visszajelzéseivel.
Élő csevegéseket és társalgási botokat kínál, amelyek közvetlen beszélgetésen keresztül segítik az ügyfeleket. Ideális segítséget nyújt a kezdő vállalkozások számára, de szolgáltatási csomagokat kínál egészen a vállalati szintig.
Az angol mellett a Hubspot Service Hub támogatja a német, angol, francia, japán, portugál és spanyol nyelveket.

 1. Freshdesk

A Freshdesk összes, az e -mailben, weben, telefonon, chaten és közösségi oldalakon érkező ügyfélkérdését jegyekké gyűjti össze, és a jegyeket egy helyen egyesíti a csatornákon. Lehetővé teszi továbbá a munkafolyamatok automatizálását, önkiszolgálási lehetőségek biztosítását az ügyfelek számára, SLA-k kezelését és a mutatók mérését az ügyfélszolgálat javítása érdekében.
A Freshdesk népszerű szolgáltatásai közé tartozik az AI-alapú támogató chatbot, a prediktív támogatási képességek és a helyszíni szolgáltatáskezelés.
Az angol mellett a Freshdesk több mint 20 nyelvet támogat.

 1. Boldog róka

A HappyFox egy help desk szoftver, amely egyesíti az e -mailből, webről, telefonról és a közösségi médiából érkező vásárlói kéréseket. Integrálható a különféle üzleti szoftverekkel, amelyeket a könyveléshez, az ügyfelek visszajelzéseihez, az ügyfélkapcsolat -kezeléshez (CRM) és a kereskedelemhez használnak.
Emellett mobilalkalmazást is kínál, amely iOS és Android rendszeren is elérhető, lehetővé téve a vállalkozások tulajdonosainak és ügyfélszolgálati csapataiknak, hogy okostelefonokon és táblagépeken keresztül biztosítsák az ügyfélszolgálatot.
Az angol mellett a HappyFox több mint 20 különböző nyelvet támogat.

 1. UVdesk

Az UVdesk egy help desk rendszer, amely támogatja az e -kereskedelmet, a piacteret és a többcsatornás értékesítést. Postaládákat, információs központot és űrlapkészítőket kínál. Szoftvere szintén nyílt forráskódú, vagyis az UVdesk személyre szabható lehetőségeket kínál a vállalkozás személyre szabásához.
Az UVdesk lehetővé teszi a jegyek automatikus létrehozását az ügyfelek e -mailjeiből, lehetővé téve az ügyfélszolgálati ügynökök számára, hogy kezeljék és irányítsák a munkafolyamatot az optimális válaszidők érdekében.
Az UVdesk az angol mellett támogatja az arab, francia, német és olasz nyelveket.

 1. Velaro

A Velaro egy e -kereskedelmi help desk szoftver, tiszta felülettel, melynek hőse felajánlja robusztus élő chat funkcióját. Az élő csevegésre összpontosító help desk támogatást nyújtó Velaro csevegési képességei meg tudják különböztetni a chat -támogatást és az értékesítést, és ennek megfelelően továbbítják az üzeneteket.
Ezenkívül a Velaro teljesítménymenedzsmentet is kínál, mélyreható elemzési és jelentéskészítő eszköztárát az ügynökök kiválóságának és az ügyfelek elégedettségének növelésére tervezték. A Teljesítménymenedzsment valós idejű ügyfél-visszajelzést biztosít a vállalkozásoknak, hogy Ön módosítsa a stratégiát és javítson menet közben.
A Velaro alkalmas kis- és nagyvállalatok számára, mivel az üzleti igényektől függően különböző szintű támogatást kínál.

 1. Segíts Scoutnak

A Help Scout egy all-in-one ügyfélszolgálati ügyfélszolgálati platform, amely büszke az ügyfelek elégedettségének előtérbe helyezésére. Egyéni kommunikációt biztosít a végfelhasználókkal, beleértve a tartalom és szkriptek kézbesítését az ügyfélszolgálati csapatok számára, hogy a megfelelő nyelven jobban megoldhassák a problémákat. Lehetővé teszi a csapat számára, hogy megosszák a beérkező leveleket, és élő csevegést kínálnak a problémák azonnali megoldásához, vagy egy e -mail jegyrendszerhez.
A Help Scout önsegítő támogatást is nyújt, GYIK-okkal, webhelye tartalomfrissítéseivel és letölthető kapcsolatfelvételi űrlappal, amely bármely weboldalhoz hozzáadható.
A Help Scout integrációt kínál az üzleti szoftverekkel, beleértve a Salesforce -ot, a Slack -ot, a Mailchimp -et és így tovább. Az iOS és Android alkalmazások lehetővé teszik, hogy az ügyfélszolgálati csapat segítse az ügyfeleket útközben.

Végső gondolatok

Eltarthat egy ideig és néhány ingyenes próbaidőig (az eDesk 14 napos lehetőséget kínál), de a megfelelő e -kereskedelmi help desk szoftver megtalálása aranyat ér.
Ki mondta, hogy a nagy volumenű ügyfélszolgálat kihívást jelent?
Egy kis kutatással egy nagyszerű e -kereskedelmi ügyfélszolgálati help desk szoftver egyesítheti az összes ügyfélkommunikációs csatornát egy könnyen kezelhető helyre.
Amikor vállalkozása megtalálja a megfelelő megoldást az ügyfelek kérdéseinek és problémáinak a legegyszerűbb, legtermékenyebb módon történő kezelésére, boldogabbá teszi ügyfeleit, hatékonyabbá teszi az ügyfélszolgálati csapatot, és lendületet ad márkájának az ügyfélszolgálat szupersztárjává.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *