Útmutató a szállodák közösségi médiakezeléséhez

A kommunikáció és a minőségi ügyfélkapcsolat kulcsfontosságú a turizmus és a vendéglátás területén. Mivel a vendégek élete egyre inkább digitális lesz, fontos, hogy a marketingstratégiája is ezt tegye.

Míg a legtöbb szállodai marketing csapat ismeri a felülvizsgálati oldalak és a foglalási webhelyek erejét, sokan alábecsülik a közösségi média szükségességét. Ebben a szállodák közösségi médiakezelési útmutatójában válaszolunk a leggyakoribb kérdésekre, és hasznos tippeket adunk a közösségi média szállodai használatához.

Nem kell hatalmas követési vagy feneketlen marketingköltségvetés ahhoz, hogy a közösségi média segítségével kapcsolatba léphessen korábbi és jelenlegi vendégeivel, és vonzhassa leendő utazásait az úti céljához. Csak egy erős szállodai közösségi média stratégia kell a sikerhez.

Mi a közösségi média szerepe a vendéglátóiparban?

Egyszerűen fogalmazva, a turizmus és a vendéglátás területén a közösségi média szerepe az, hogy kapcsolatba lépjen az utazókkal a látogatás előtt, alatt és után.

Míg korábban a szállodák nagymértékben támaszkodtak a szájról szájra terjedő reklámokra, mostantól kihasználhatják az értékelési webhelyeket, a felhasználók által létrehozott közösségi médiatartalmakat és az influencer-marketinget, hogy online zümmögést generáljanak.

Bár a nagy közösségi média követések fokozott megjelenést kínálnak, nem szükséges, hogy pozitív hatással legyen a potenciális vendégekre. A szállodák weboldalának és a közösségi médiának egyszerűen közölnie kell, hogy kik ők, és milyen típusú tartózkodást várnak vendégeik.

A COVID-19 korszakában szállodájának a közösségi médiát is használnia kell, hogy közölje a COVID-19 biztonsági óvintézkedéseket és az Ön kényelmét érintő korlátozásokat.

Melyek a legjobb közösségi média platformok a szállodák számára?

Facebook

Az informatív Facebook -oldal kulcsfontosságú része a szállodai marketingtervnek. Gondoljon úgy a szálloda Facebook -oldalára, mint egy hubra, ahol a webhelye tartalmának és más közösségi média -fiókjainak tartalma összegyűlik.

Mindenekelőtt az oldaladnak naprakész elérhetőségi adatokkal és szolgáltatásokkal kell rendelkeznie. A webhely és más közösségi média platformok tartalmának újbóli közzététele, valamint a felhasználók által létrehozott tartalom holisztikus képet nyújt a szállodáról és a környező látnivalókról.

Íme néhány további módja annak, hogy növelje szállodája Facebook -oldalának hatékonyságát:

 • Válaszoljon az ügyfelek kérdéseire a Facebook Messenger segítségével
 • Gyűjtse össze Facebook -véleményeket a korábbi vendégektől
 • Adjon hozzá Foglalás most gombot az oldalához
 • Emelje ki az aktuális promóciókat az Ajánlatok lapon
 • Integrálja a TripAdvisor -értékeléseket

Instagram

A szálloda vizuális tartalmának segítenie kell a potenciális utazóknak, hogy elképzeljék a szállodában való tartózkodásukat, és megismerjék a célállomást. Az Instagram -hírcsatornának tükröznie kell a szálloda esztétikáját és kényelmét. Használjon összetartó márkanevet és feliratokat, amelyek tükrözik a szálloda hangulatát.

A bejegyzéseknek olyan képeket kell használniuk, amelyek izgatják a potenciális utazókat, hogy látogassanak el az úticéljukra, és a szállodát a legkívánatosabb célponttá kell tenni a helyi területen. Feltétlenül használja a helycímkét – mind a szállodában, mind a közeli látnivalókban, amelyekről közzéteszi.

A szálloda egyedi márkás hashtagje megkönnyíti a felhasználók által létrehozott tartalom megtalálását és a szálloda közösségi média marketing kampányainak követését. Használjon népszerű hashtageket is, hogy új közönséget érjen el.

Hogyan használják a szállodák a közösségi médiát?

Használja a közösségi médiakezelést az utazók bevonásához

A közösségi média bejegyzéseinek inspirálnia és tájékoztatnia kell a közönséget, ahelyett, hogy túlzottan eladná szállását a szállodában.

Használja platformjait utazási tippek és hasznos információk megosztására az úti céljáról, amelyek megbízható hírforrásként szolgálnak a helyi területről. A blog webhelye érdekes tartalmának újbóli közzétételével irányíthatja a forgalmat a szálloda webhelyére.

A közösségi médiának belülről is be kell mutatnia a szállodába. A közösségi média segítségével ossza meg szállodai híreit, és frissítse hálózatát a közelgő promóciókról és eseményekről. Fontolja meg videók és élő közvetítések hozzáadását, hogy kiemelje a legjobb szolgáltatásokat, és virtuális túrát kínáljon.

Gyorsan válaszoljon az ügyfelek kérdéseire

A közösségi média értékes ügyfélszolgálati eszköz lett. Valójában az ügyfelek 54% -a előnyben részesíti a közösségi médiát az ügyfélszolgálat helyett a telefonon vagy e -mailben (forrás). Használja közvetlen üzenetei és megjegyzései részt, hogy kapcsolatba lépjen követőivel, és válaszoljon az ügyfelek kérdéseire.

Nagyon fontos, hogy gyorsan reagáljunk. A közösségi média panaszának megválaszolása akár 25% -kal is növelheti az ügyfelek érdekképviseletét (forrás). Sok felhasználó szerint néhány órán belül és legfeljebb egy -két napon belül választ várnak.

Influencer Marketing

Az influencer marketing az egyik növekedés. 2019 -ben tízből kilenc marketingszakember használja az influencer marketinget általános marketingtervének részeként (forrás). Az influencer marketing használatával a szálloda a város kötelező tartózkodási helyévé válhat.

Az utazási befolyásolókat tekintélyes tekintélynek és jó hírű tanácsadó forrásnak tekintik, hogy hol szálljon meg egy adott desztinációban. Ezenkívül a befolyásolók értékes, felhasználó által létrehozott tartalmat állítanak elő, amely könnyen újrafelhasználható.

A szállodáknak előnyben kell részesíteniük a felülvizsgálati webhelyeket?

Noha a véleményezési webhelyek nem éppen közösségi médiahálózatok, érdemes ezeket a szálloda általános közösségi médiakezelési stratégiájának részeként tekinteni. Úgy kezelje az olyan webhelyeket, mint a TripAdvisor, a Google és a Yelp, mint bármely más közösségi médiaprofilt.

Ezek a felbecsülhetetlen értékű webhelyek jelentős hatást gyakorolnak a potenciális vendégek elképzelésére a szállodáról és az ott szerzett tapasztalatokra. Győződjön meg arról, hogy a szállodájával, annak szolgáltatásaival és a COVID-19 irányelveivel kapcsolatos információk mindig naprakészek.

A gyors válaszok a pozitív és negatív véleményekre egyaránt azt mutatják, hogy az ügyfelek elkötelezettek, és figyelnek az igényeikre.

Amint ezt a szállodák közösségi médiakezelési útmutatójából megtudta, egy erős közösségi média -stratégia létrehozása összetett, de szükséges feladat. Ha szállodájának segítségre van szüksége a közösségi média csatornáinak kezelésében, fontolja meg egy olyan digitális marketing ügynökség használatát, mint az Asset Digital Communications, hogy megkönnyítse terhelését.

Hatékony 10 Digitális marketing tipp hasznos szállodai menedzser

Hatékony 10 Digitális marketing tipp hasznos Hotel Manager

Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, nagyszerű szállodai digitális marketing szolgáltatásokat tudunk biztosítani Önnek nagyon megfizethető áron, mi vagyunk az egyik legjobb szállodamarketing -szakértő Indiában, és nagyon megfizethető és eredményorientált szállodai internetes internetes marketingszolgáltatásokat kínálunk országszerte, városokban és támogatásban lépjen kapcsolatba velünk, és higgye el, hogy először látja az eredményeket, majd fizeti a díjakat.

Mi a digitális marketing a szállodák számára?

Válasz: Internet marketing A digitális marketing más neve. A digitális marketing a leggyorsabb kommunikációs marketing a potenciális célközönség számára. A digitális marketing segítségével azonnal elérheti potenciális ügyfeleit. A digitális marketing hozzájárulása a szállodaiparhoz fenomenális változás volt az elmúlt 5 évhez képest.

A digitális marketinggel kapcsolatos helytelen információk miatt a szállodák iT -vállalatokat és egyéni szakembereket vesznek fel segítségül a digitális marketingben részt vevő szállodákban. A digitális marketing ma nagyon egyszerű és hatékony, 10 egyedi hasznos tippet osztunk meg a szállodavezetőknek, hogy többet megtudjanak a szállodák digitális marketingjéről. Ennek a hasznos technikának a segítségével a Hotel Manager növelni fogja a digitális marketinggel kapcsolatos eredményeit, de a Hotel menedzserek is lehetővé teszik a digitális marketing teljesítményének engedélyezését a szálloda területén.

Ez az egyedi tippek és technikák veszélyesek lehetnek az iT vállalatok számára, akik technológiai és digitális marketing partnerként dolgoznak a szállodákban

Először is szeretném leírni, hogy melyek azok a platformok, amelyeken a digitális marketing működtethető és hasznos a szálloda üzemeltetői számára.

 1. Szállodák e -mail marketingje Mindannyian tudjuk az e -mail marketingről Az e -mail marketing nem csak tömeges e -mailek küldése, sok szállodai üzemeltető és tömeges e -mail szolgáltatás vásárlása, de a legtöbben mégis azt panaszolják, hogy az e -mail marketing eredménye nem az, amire számítunk. Minden szálloda saját egyedi adatokkal rendelkezik az ügyfelek számára, a legjobb e -mail marketing szoftvert használja, de a teljesítmény még mindig nem elfogadott, ami szükséges.

Megoldás: Ha e -mail marketinget használ, soha ne küldjön tömeges e -maileket, kötegelt e -maileket, kötegelt e -maileket, mindig a címzett postaládájába. Mindig egyedi e -maileket használjon, ha nagy szálloda, és nem engedheti meg magának, hogy saját e -mail szerverét használja, ezek a tippek nagyon hasznosak lesznek az Ön számára. Ha nagyobb szállodai készlet, vásároljon saját e-mail szervert 4-5 egyedi IP címmel. Ez nem kerül több mint 10 000 rúpiába.

 1. Közösségi média marketing szállodák számára Közel 50 közösségi média platform érhető el, hozza létre fiókját minden közösségi média platformon, és naponta tegyen közzé tartalmat képekkel, nem csak képekkel. Ez a második hasznos tipp azoknak a szállodavezetőknek és üzemeltetőknek, akik hatékony digitális marketingre vágynak. A piacon számos szoftver érhető el, amelyek lehetővé teszik, hogy ugyanazt a tartalmat egyszerre tegye közzé a különböző közösségi média platformokon. Hívhat engem is, eligazítom.

 1. Használt Hotel Marcom szoftver A Hotel Marcom szoftver a Hotel Industries legújabb találmánya, amiről csak beszél, és azonnal közzéteszi informatív tartalmát a Google -on a hotel marcom szoftver segítségével. Itt található a Google MARCOM szoftver linkje.
 1. Digitális marketing képzés Sok olyan cég kínál digitális marketing képzést, akiket bérelhet, hogy irányítsa szállodai személyzetét a digitális marketing elvégzésére. A digitális marketing nem igényel több erőfeszítést, ez az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb marketing. Digitális marketing képzést is biztosítunk a Hotel alkalmazottai számára a képzésünk után. Garantáljuk, hogy férfi digitális marketinget állít be szállodájában, napi rendszerességgel online marketingként. Ez a legújabb és új trend a szállodaiparban a magas verseny miatt, amely a szálloda személyzetét vonja be a digitális marketingbe oly módon, hogy mindenki kevesebb erőfeszítéssel járul hozzá a nagy szerephez.

 1. Worldconnect A Worldconnect a legújabb platform a célközönség kommunikációjának beállításához, és használhatja az indiai szállodák számára elérhető worldconnect platformokat. A Worldconnect segít a potenciális célközönség kommunikációs adatainak megszerzésében, és egyszerűen küldhet e -mailt a potenciális ügyfeleinek a világon a world connect segítségével. Itt található a link, ahol többet tudhat meg a szállodákhoz tartozó World Connect szoftverről.

 1. Vegyen részt, szakács N FNB Az étel olyasmi, amellyel több embert vonzhat, mindennap a szálloda konyhájában a szakácsok valami új kísérletet végeznek. Hozzon létre egy YouTube -csatornát, és tegye közzé napi innovatív dolgait a YouTube -on, ez az egyik legjobb vírusos digitális marketing a szállodák számára új irányzatokban. Ha ezt az egész folyamatot elvégzi, néhány héten belül azt fogja mondani, hogy a szállodában megnőtt a labdarúgás, és soha nem tudhatja, hogyan érkeznek az ügyfelek, hidd el, ha minden, a szállodában dolgozó személyzet hozzájárul a digitális marketinghez, saját hadserege a digitális marketingért, és versenytársa egy olyan informatikai vállalattól függ, amely nem rendelkezik olyan sok emberrel, mint a szállodájában.
 1. Hozzon létre hasznos tartalmat Észrevettük, hogy minden szállodavezető és bevételi menedzser panaszkodik amiatt, hogy a szálloda webhelye nem alkalmas arra, hogy nagyobb forgalmat vonzzon, és szobát foglaljon. Az ok egyszerű, a szállodai webhelyek csak a folyókra vonatkozó információkat tartalmazzák a szállodai szolgáltatások és termékek alapján. A nagyon szép szállodai webhelyek hasznos tartalmat nyújtanak a turistáknak és az utazóknak. Minden szállodavezetőnek meg kell értenie, hogy most először a városát kell eladnia, majd a szállodát. Ha ezt a koncepciót elfogadják, a foglalási szintje emelkedik. El kell mondania valami elképesztő dolgot a városáról, hogy az Utazó turista eldönthesse, hogy meglátogatja -e a városát, majd ajánlani tudja szállodáját szállásként. Ez a szakértő digitális marketingmenedzserek egyik ismétlődő szövege, de sok szálloda mégis abban az álomban él, hogy felbérel egy digitális marketingcéget, amelyet havonta nagy pénzért fizet, és az eredmények ………… …. Kérlek kelj fel. Ha mindent otthon készít, akkor a szállodák napenergiát használva saját villamos házukat fejlesztették ki, ez a megfelelő alkalom, hogy átvegyék a legújabb trendeket a szállodaiparban, bevonva minden személyzetet a szálloda digitális marketingjébe, és vegyenek részt képzéseimben és irányelveimben. Ha ilyen típusú szolgáltatásokat keres itt, akkor az én számom van, és vegye fel velem a kapcsolatot a Mumbai Delhi Gujarat Bangalore Hyderabad Goa Odisha Pune Punjab és India összes nagyobb városában nyújtott szolgáltatásunkkal kapcsolatos digitális marketinggel kapcsolatos további részletekért.

 1. Weboldal optimalizálás

Bérelhet egy technikai fickót vagy egy céget, hogy ellenőrizze a jelenlegi szállodai webhelyet, ha valóban szeretné növelni szállodai foglalását a szálloda webhelyéről. A Google 500 paramétert tartalmaz. És számos ingyenes platform áll rendelkezésre, amelyek segítségével ellenőrizheti webhelye sebességét és egyéb műszaki részeit az interneten. Tedd meg, javítsd ki, majd nézd meg, hogy a Google milyen csodákat segít neked. A Google egy barát, nem kell pénzt befektetnie a keresőoptimalizálásba. A Google barátja. Ha azt szeretné, hogy valóban gyorsan a csúcsra kerüljön, használja a Google AdWords szolgáltatást.

 1. Hozzon létre adatbázist Számos csatorna járul hozzá a szállodába Foglaltság és ügyfelek, szoftverek és rendszerek vásárlása, amelyek segíthetnek ügyfelei hiteles adatbázisának fenntartásában. Ez nagyon hasznos lesz, ha tájékoztató tartalmat küld a potenciális ügyfeleinek, ha van egy utazási adatbázisa, az SMS -ben vagy más platformokon elérhető marketing eredmények több eredményt adnak. Van egy Wi-Fi crm nevű szoftver, ez a szoftver az egyik legjobb szoftver a világon az ügyféladatbázis karbantartására és az ügyfélélmény megteremtésére. Ez a szoftver automatizált közösségi média marketing modullal rendelkezik. ezt a szoftvert.

 1. A menedzsment marketing felülvizsgálata Kérje meg ügyfelét, hogy írjon véleményt a különböző médiaplatformokon szerzett tapasztalatairól. Használjon olyan szoftvereket, amelyek segíthetnek Önnek ebben az okból, hogy befejezze a felülvizsgálat menedzsment marketingjét, amely az egyik legjobb és leghatékonyabb marketing a szálloda üzemeltetői számára. Az online foglalások ötven százaléka a szállodáiról közzétett vélemények hatására történt. A szállodai foglalások ötven százalékáról pedig úgy döntenek, hogy a szobaár szerint Önnek fenn kell tartania a hajót, és növelnie kell az online jelenlétét, valamint meg kell őriznie a szobaár nagyon versenyképes árát a szálloda versenytársa szerint. Kövesse nyomon, mint bagoly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *